מזהיבים בסיר רחב ונמוך בצל גדול עם מעט שמן. מוסיפים 3 עלי סלרי קצוצים, גבעול ועלים ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים כפית פפריקה, חצי כפית גרגרי חרדל, מלח ופלפל.
מוסיפים חבילת ערמונים ומטגנים 2 דקות. מוסיפים 250 גרם כבד עוף צלוי, 250 גרם חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות, 2 כפות ציר עוף (אם אין, לערבב מעט אבקת מרק עם מים), כף יין וכף סילאן. מטגנים רק עד שחזה העוף מחליף צבע מורוד ללבן (בערך 5-7 דקות) ומכבים את האש.