כך עושים:
מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון בפולסים רק עד להתגבשות ראשונית.
מוציאים, אוספים לכדור.
מרדדים על התחתית העגולה המתפרקת. מדביקים ביד את השוליים. מכניסים למקפיא לחצי שעה בערך, או למקרר לזמן ארוך יותר.
מחממים תנור ל- 175 מעלות. דוקרים את הבצק בעדינות בכמה מקומות. אופים רבע שעה. מוציאים.
את חומרי הקרם טוחנים במעבד מזון או בלנדר יד. מורחים על הקלתית. שמים מעל פרוסות אפרסמון ומטבעות שוקולד לבן כמו בתמונה..
אופים על חום 180 כחצי שעה, כשנייר אפייה מעל לטארט.