• Facebook
  • YouTube
  • Instagram
שתיים בסינר
  • מתכונים
    • בריא ודיאטטי
    • סלטים
    • ירקות
    • מנות ראשונות
    • מרקים
    • עיקרית
    • דגים
    • בשר
    • תוספות
    • עוגות
    • עוגיות
    • קינוחים
  • צמחוני
  • שבת וחג
  • שי לחג
  • מי אנחנו
  • צרו קשר
  • מתכונים
    • בריא ודיאטטי
    • סלטים
    • ירקות
    • מנות ראשונות
    • מרקים
    • עיקרית
    • דגים
    • בשר
    • תוספות
    • עוגות
    • עוגיות
    • קינוחים
  • צמחוני
  • שבת וחג
  • שי לחג
  • מי אנחנו
  • צרו קשר
שתיים בסינר
  • מתכונים
    • בריא ודיאטטי
    • סלטים
    • ירקות
    • מנות ראשונות
    • מרקים
    • עיקרית
    • דגים
    • בשר
    • תוספות
    • עוגות
    • עוגיות
    • קינוחים
  • צמחוני
  • שבת וחג
  • שי לחג
  • מי אנחנו
  • צרו קשר
  • מתכונים
    • בריא ודיאטטי
    • סלטים
    • ירקות
    • מנות ראשונות
    • מרקים
    • עיקרית
    • דגים
    • בשר
    • תוספות
    • עוגות
    • עוגיות
    • קינוחים
  • צמחוני
  • שבת וחג
  • שי לחג
  • מי אנחנו
  • צרו קשר
ראשי » בלוג » טארט שקדים עם קרם שקדים, אפרסמונים ושוקולד לבן

טארט שקדים עם קרם שקדים, אפרסמונים ושוקולד לבן

16 במרץ 2021 אין תגובות

אחת העוגות הכי טעימות, מעודנות ומיוחדות שיצא לי להכין אי פעם.
ובגלל שרציתי גרסה נטולת חמאה השתמשתי בחמאת שקדים שהעיפה את העוגה לגבהים אחרים.
ליגה, אני אומרת לכם.

רכיבים:
לבצק:

כוס שקדים מולבנים טחונים.

כוס וחצי קמח

2 כפות סוכר

50 גר' שמן או חמאה לגרסה חלבית

כף גדושה חמאת שקדים

חלמון ביצה וקורט מלח

 

לקרם שקדים:
2 כוסות שקדים מוחבנים טחונים
2 כפות גדושות חמאת שקדים
כף שמן קנולה
3/4 כוס סוכר
שליש כוס משקה סויה וניל ( או חלב סויה/ חלב שקדים )
2 כפיות קורנפלור
2 כפיות פודינג וניל.

 

כך עושים:

מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון בפולסים רק עד להתגבשות ראשונית.
מוציאים, אוספים לכדור.
מרדדים על התחתית העגולה המתפרקת. מדביקים ביד את השוליים. מכניסים למקפיא לחצי שעה בערך, או למקרר לזמן ארוך יותר.
מחממים תנור ל- 175 מעלות. דוקרים את הבצק בעדינות בכמה מקומות. אופים רבע שעה. מוציאים.

את חומרי הקרם טוחנים במעבד מזון או בלנדר יד. מורחים על הקלתית. שמים מעל פרוסות אפרסמון ומטבעות שוקולד לבן כמו בתמונה..
אופים על חום 180 כחצי שעה, כשנייר אפייה מעל לטארט.

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

עקבו אחרינו
תנו לנו לייק
חדש באתר
עוגת שוקולד פירורים מעלפת ללא גלוטן כשרה לפסח (אבל לא רק)
עוגת וניל ריבה עם יוגורט
עוגיות שוקולד שכבות פריכות ומדהימות
טארט שקדים עם קרם שקדים, אפרסמונים ושוקולד לבן
© כל הזכויות שמורות
2besinar
גלילה לראש העמוד